Šport in prosti čas

Kolo na obroke

Kolo na obroke za hiter skok v aktivno življenje

Si želite podariti bolj aktivno življenje, se odpraviti na dopust ali pa razmišljate o novem športu? Naj vam nakup opreme ne predstavlja ovire: kolo na obroke in druga športna oprema so oddaljeni le nekaj klikov. S pomočjo 1stavno je tak nakup povsem preprost in hiter.

Na spodnjem seznamu si lahko izberete prodajalca, ki mu najbolj zaupate, in si izberete artikel za nakup, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi.

Ko se odločite za plačilo na obroke, polog ne bo potreben. Izberite le število in višino obrokov in prvi obrok bo zapadel v naslednjem mesecu. Nakupovanje še nikoli ni bilo tako zabavno!

Več o tem

Ali vašega izbranega prodajalca ni na spodnjem seznamu? Nič zato, na TEJ STRANI lahko sami sklenete obročno odplačilo.

Več o tem

seznam partnerjev

prikaži več

Kako začnem?

Vpišite nekaj svojih podatkov, preverite svoje finančne zmožnosti z izračunom limita in nakupovanje se lahko prične! Pri plačilu izdelka na spletu ali v trgovini izberite obročno plačilo 1stavno, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Kaj potrebujem?

Vse, kar potrebujete, že imate pri sebi: osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in pametni telefon. Če želite opraviti večji nakup oz. nakup nad 3.000 € pa potrebujete še zadnji bančni izpisek.

1

Osebni dokument

2

Davčno številko

3

Bančno kartico

4

Mobilni telefon

5

Zadnji bančni izpisek*

*Pri izbiri obročnega odplačevanja nad 36 obrokov in skupni izpostavljenosti nad 3.000 € je potrebno predložiti zadnji bančni izpisek.

Lahko izbiram višino in število obrokov?

Seveda! Odločate se lahko za obroke od 3 do 84 mesecev, kot vam najbolj ustreza. Višino obroka uskladite z vašimi željami in potrebami. Enostavno, hitro in brez skritih stroškov!

Kako poteka odplačevanje?

Prvi obrok plačate šele prihodnji mesec, z odplačevanjem pa nimate nobenih skrbi. Vsi obroki so enako visoki in jih mesečno odplačujete preko direktne bremenitve vašega osebnega računa.

Kaj če z nakupi presežem svoje finančne zmožnosti?

Naj vas to ne skrbi! Kadarkoli lahko preverite svoj limit, torej največjo skupno višino mesečnih obrokov za vse nakupe. Ko svoj limit zapolnite, nakupi ne bodo več mogoči, a le dokler ne odplačate katerega od prejšnjih nakupov.

Kdo lahko nakupuje na obroke?

Na obroke lahko nakupuje:

  • fizična oseba, stara vsaj 18 let,
  • prejema redne mesečne prilive (plačo ali pokojnino),
  • je državljan Republike Slovenije*,
  • ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji,
  • ima ob sklenitvi svoj mobilni telefon.

*Do 5.000 € lahko na obroke nakupuje tuj državljan, ki izpolnjuje posebne pogoje.

Ste trgovec in bi želeli možnost nakupa na obroke izpostaviti tudi v vaših trgovinah?

Izpolnite obrazec in prejeli boste brezplačna oglaševalska gradiva, ki jih lahko uporabite za ozaveščanje strank o obročnem plačilu 1stavno na vaših prodajnih mestih.