Novice

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE “NA OBROKE NAKUPUJ, Z MALO SREČE ODPOTUJ”

Plačuj na obroke z 1stavno v trgovinah Harvey Norman in se poteguj za sanjsko potovanje po tvoji izbiri! Nagradna igra “Na obroke nakupuj, z malo sreče odpotuj” poteka od 31. 8. 2023 do  27. 9. 2023 v vseh poslovalnicah Harvey Norman Slovenija. Pravila in pogoje najdete tukaj: HN-SLS-NAGRADNAIGRA310823

Vso srečo!

 

Poletna nagradna igra

Pogoje za 1stavno poletno nagradno igro 2023 najdete tukaj: 1stavno – Pravila in pogoji.

 

Veliko sreče!

Dobrodelnost v decembru

December je čas, ko se vse blešči in se iskrijo oči. Praznično toplino pa najbolje začutimo, ko jo delimo z drugimi. 💙

Mi smo 5.000 € namenili družinam v stiski in tako kot vsako leto spet postali člen Verige dobrih ljudi, ki se plete pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Praznično verigo topline jim lahko pomagate splesti tudi vi. 🤗

 

e-Račun

Vsem strankam, ki leasing obroke odplačujete preko položnic, zdaj omogočamo plačilo preko e-računa. Na obvestilu o obroku, ki ga vsak mesec prejmete po pošti, je navedena sklicna številka za plačevanje preko e-računa. V svoji spletni banki poiščite Summit Leasing Slovenija med izdajatelji e-računov in se z danim sklicem prijavite na prejemanje e-računov.

Po aktivirani prijavi boste račune prejemali neposredno v vašo spletno banko in ne več v klasični papirni obliki.

Zaračunavanje izdaje in posredovanja računov in obvestil v papirni obliki

Obveščamo vas, da bomo od 1.5.2020 dalje namesto računov, ki ste jih prejemali do sedaj, začeli pošiljati obvestila za obroke in obresti, ki bodo po vsebinski plati vsebovala vse elemente za plačilo. To velja za pogodbe o finančnem lizingu, pri pogodbah o operativnem lizingu pa boste tudi v bodoče prejemali račune.

1.7.2020 pa bomo za poslana obvestila in račune v papirni obliki začeli z zaračunavanjem storitev pošiljanja in obdelave, ki bodo obračunane skladno z veljavnim cenikom, ki ga lahko najdete tukaj (trenutno 1,50 EUR z DDV).

V izogib dodatnemu strošku lahko do omenjenih obvestil/računov dostopate preko našega spletnega portala na povezavitukaj.
Za dostop do portala potrebujete uporabniško ime in geslo, kar smo vam, če ste že naša obstoječa stranka, poslali po pošti na vaš naslov. V kolikor uporabniškega imena in gesla še niste prejeli ga lahko naročite tukaj.

V primeru, da prejemate račune v pdf datoteki, boste po 1.5.2020 obvestila/račune tudi v tej obliki prejemali brezplačno na vaš elektronski naslov.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu info@summit-leasing.si

Skupaj z vami bodimo prijazni našemu okolju!